Sinopsis

Berdasarkan 19 tajuk yang sedia ada, Koleksi Seni Wirawan telah dibahagikan kepada 5 pakej utama iaitu:-

 

(A) PAKEJ RAHSIA PENDEKAR(RM64)

Rahsia Sulit Untuk Menjadi Seorang Pendekar Handalan Zahir Dan Batin Dalam Masa Yang Singkat Kini Terbongkar !!

"Pelajari segala rahsia-rahsia sulit bagaimana untuk menjadi seorang pendekar handalan yang menguasai sekaligus aspek zahir mahupun kebatinan. Dalam masa yang singkat anda akan mampu membangkitkan "AURA PENDEKAR" yang selama ini terpendam dalam diri anda."

Pakej ini mengandungi 5 buah ebook iaitu:-

(1) SENI BELADIRI

"...mempunyai 11 tajuk utama, 6 tajuk kecil, 31 tajuk sampingan, 51 teknik buah pukulan dan pelbagai maklumat serta kaedah berkesan berkaitan dengan seni beladiri sebagai pelengkap."

(2) ILMU BATIN PAHLAWAN

"...mempunyai 4 tajuk utama, 39 tajuk lanjutan, 180 tajuk kecil dan pelbagai jenis amalan ilmu kebatinan khusus untuk pahlawan sebagai pelengkap."

(3) KOTA BADAN

"...mempunyai 4 tajuk utama, 174 tajuk lanjutan dan pelbagai jenis amalan kota badan, pendinding, pagar diri, perisai badan dan kekebalan sebagai pelengkap."

(4) BINA BADAN

"...mempunyai 5 tajuk utama, 13 tajuk kecil, 72 tajuk sampingan dan pelbagai maklumat dan kaedah berkesan untuk menjadi seorang pembina badan yang sebenar sebagai pelengkap."

(5) MENENTANG HAIWAN BUAS

"...mempunyai 4 tajuk utama, 171 tajuk lanjutan dan pelbagai amalan bertujuan menangani haiwan buas sebagai pelengkap."

 

(B) PAKEJ DUNIA KEDUKUNAN(RM47)

Dunia Kedukunan Yang Penuh Misteri Dengan Amalan Mistik Dan Rahsia Yang Tidak Terungkap Kini Dibongkarkan !!

"Selama ini anda cuma mendengar wujudnya dunia itu.. penuh misteri, penuh mistik, tiada terungkap. Kini, anda bakal memahaminya dan SEGALA-GALA tentangnya akan anda ketahui."

Pakej ini mengandungi 4 buah ebook iaitu:-

(1) ILMU KEDUKUNAN

"...mempunyai 4 tajuk utama, 61 tajuk lanjutan, 200 tajuk kecil dan pelbagai amalan berkaitan dengan ilmu kedukunan (pengubatan secara batin) sebagai pelengkap."

(2) MENENTANG SIHIR DAN MAKHLUK GHAIB

"...mempunyai 4 tajuk utama, 168 tajuk kecil dan pelbagai amalan bertujuan menangani sihir (ilmu hitam) dan makhluk ghaib, hantu, jin dan syaitan sebagai pelengkap."

(3) PANDANGAN MAKRIFAT

"...mempunyai 4 tajuk utama, 98 tajuk lanjutan serta pelbagai amalan kemakrifatan dan penglihatan mata batin sebagai pelengkap."

(4) PENAWAR RACUN

"...mempunyai 4 tajuk utama, 153 tajuk lanjutan dan pelbagai amalan penawar racun (sama ada yang ghaib atau yang nyata) sebagai pelengkap."

 

(C) PAKEJ RAJA PENGASIH(RM45)

Pertama Kalinya Dalam Sejarah, Segala Misteri Kehebatan Raja Ilmu Pengasih Kini Dibongkarkan !!

"Himpunan ilmu-ilmu pengasih berbilang peringkat, pelbagai jenis, pelbagai cabang. Dari yang asas hingga yang tertinggi, semuanya didedahkan di sini. Kuasai segala-galanya SEKARANG!!"

Pakej ini mengandungi 3 buah ebook iaitu:-

(1) ILMU PENGASIH

"...mempunyai 3 tajuk utama, 6 tajuk besar, 35 tajuk sampingan, 43 tajuk kecil, 115 jenis ilmu pengasih perseorangan dan 63 jenis ilmu pengasih umum sebagai pelengkap."

(2) ILMU PEMANIS

"...mempunyai 2 tajuk utama, 6 tajuk besar, 27 tajuk sampingan, 26 tajuk kecil, 96 jenis ilmu pemanis dan 101 jenis ilmu pesona diri sebagai pelengkap."

(3) ILMU PENUNDUK

"...mempunyai 4 tajuk utama, 159 tajuk lanjutan dan pelbagai jenis amalan ilmu penunduk sebagai pelengkap."

 

(D) PAKEJ PETUA WARISAN(RM33)

Beribu-Ribu.. Berbagai-Bagai Petua Tradisional Warisan Zaman Kini Telah Dihimpunkan Menjadi Satu.

"Ribuan kaedah penyelesaian masalah dan pengubatan melalui petua tradisional yang meliputi segenap aspek kehidupan kini telah dihimpunkan menjadi satu. Pelajari ia dan jadikannya 'SAHABAT' anda setiap hari. Anda akan rasai perbezaannya."

Pakej ini mengandungi 3 buah ebook iaitu:-

(1) RIBUAN PETUA TRADISIONAL

"...mempunyai 14 tajuk utama, 221 tajuk kecil dan beribu-ribu petua tradisional sebagai pelengkap."

(2) PETUA DAN AMALAN PENGUAT TENAGA BATIN

"...mempunyai 5 tajuk utama, 12 tajuk lanjutan, 125 tajuk kecil serta pelbagai petua tradisional dan amalan-amalan penguat tenaga batin untuk suami isteri sebagai pelengkap."

(3) PETUA DAN AMALAN KECANTIKAN DIRI

"...mempunyai 4 tajuk utama, 19 tajuk lanjutan, 144 tajuk kecil serta pelbagai petua tradisional dan amalan-amalan kecantikan diri sebagai pelengkap."

 

(E) PAKEJ JURUS LARANGAN(RM22)

Satu-Satunya Pendedahan Tentang Amalan Kebatinan Yang Penuh Sulit Dan Dirahsiakan Kini Terbongkar !!

"AWAS! Segala ilmu pengetahuan yang terkandung di dalam pakej ini tidaklah disarankan untuk diamal, apalagi untuk permainan. Walaupun setiap amalan disentuh secara detail, namun cukuplah buat sekadar pembuka minda sahaja. Harap maklum!!"

Pakej ini mengandungi 3 buah ebook iaitu:-

(1) GIMBAR GHAIB

"...mempunyai 4 tajuk utama dan 35 tajuk lanjutan yang berkaitan dengan amalan bergimbar sebagai pelengkap."

(2) PEMBINASA

"...mempunyai 4 tajuk utama, 87 tajuk sampingan dan pelbagai amalan pembinasa sebagai pelengkap. Awas! Amalan ini bukan untuk mainan."

(3) PENGGERUN

"...mempunyai 4 tajuk utama, 76 tajuk kecil serta pelbagai amalan ilmu penggerun sebagai pelengkap."

 

LAIN-LAIN
       (RM6)

Ebook yang tidak termasuk dalam mana-mana pakej adalah:-

(1) ENGKELIMUN

"...mempunyai 3 tajuk utama, 51 tajuk lanjutan dan pelbagai amalan pembungkam mata, penyilap, penyamaran dan ilmu engkelimun sebagai pelengkap."* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *